Laboratoriumjassen

= optie voor gravering
Filters

Laboratoriumjassen

Op zoek naar een persoonlijk beschermingsmiddel voor in het lab van een onomstreden hoge kwaliteit? Dan is dit de laboratoriumjas waar je naar op zoek bent.
Het is cruciaal dat een labjas niet alleen veilig, maar ook comfortabel is. Wanneer je hier namelijk urenlang in rond moet lopen, spelen beiden een grote rol. Vandaar dat we hier bij de productie speciaal aandacht aan besteden.
Wat is een laboratoriumjas?

Een laboratoriumjas noemen we over het algemeen ook wel een labjas. Dit is een type jas dat men draagt in het laboratorium. Het doet daarbij vooral dienst als beschermingsmiddel. Het hangt er per lab namelijk maar net vanaf of er wel of niet met gevaarlijke middelen gewerkt wordt. Doordat ze ruim vallen, lang zijn en grote mouwen hebben vormen ze in meerdere opzichten een goede beschermingslaag. Bovendien is het relatief makkelijk om ze in eventuele gevallen van nood gewoon weer uit te trekken.
Waarom laboratoriumjas kopen?
Een laboratoriumjas kopen, doe je uiteraard niet zomaar. Het idee is dat je ook zelf de overtuiging hebt dat deze producten daadwerkelijk iets toe te voegen hebben. Vandaar dat we het ook belangrijk vinden om de belangrijkste voordelen van goede laboratoriumjassen met je door te nemen. Zo ben je uiteindelijk tot in detail op de hoogte van wat dit type jas nu precies te bieden heeft.
Een laboratoriumjas kent de volgende voordelen:

• Professionele materialen: Deze labjassen bestaan voor 65% uit polyester en 35% katoen. Daarmee combineert het de duurzaamheid en het lichte gewicht van polyester met de vlekwerende en waterafstotende eigenschappen van katoen. De perfecte combinatie voor langdurig gebruik in een laboratorium.

• Verschillende modellen: Het fijne van dit type laboratoriumjas is verder dat het een jas met verschillende modellen betreft. Je hebt de keuze uit een herenjas, een damesjas en een unisex jas. Daarmee is deze geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Met 1 borst- en 2 steekzakken is er voldoende ruimte om bepaalde spullen met je mee te dragen.

• Industrieel wassen mogelijk: De jassen zijn volledig geschikt voor industrieel wassen op 60°C. Daarmee haal je eventuele vlekken en vieze geuren probleemloos weer uit het materiaal. Hiermee zijn deze jassen ideaal voor langdurig gebruik. Na iedere wasbeurt heb je weer een schone labjas tot je beschikking.

• Met handige drukknopen: Tot slot is deze werkkleding voorzien van topkwaliteit drukknopen uit Duitsland. Dit zorgt ervoor dat je de labjas heel snel aan en uittrekt, maar ook dat de knopen lang intact blijven. Bijvoorbeeld bij ruwer gebruik. De knopen laten geen gaten achter in de stof en blijven ook bij intensief gebruik langdurig functioneel.
Deze laboratoriumjassen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, in zowel een kort als een lang model. Het betreft de volgende opties:
• XXS
• XS
• S
• M
• L
• XL
• XXL
• XXXL
LET OP: Deze jassen vallen groot.
Ben je dus op de korte termijn op zoek naar één of meerdere professionele labjassen? Kies dan voor een witte werkjas die aan alle moderne eisen voldoet. Plaats direct je bestelling voor een snelle levering!

FAQ: Laboratoriumjassen
Aangezien laboratoriumjassen een belangrijk beschermingsmiddel zijn, hebben mensen er toch vaak nog wel vragen over. Omdat we graag voor maximale duidelijkheid zorgen, beantwoorden we bij deze enkele van de veelgestelde vragen van dit moment:

Waarom een laboratiumjas kopen?

Een laboratoriumjas kopen, doe je om te investeren in je eigen veiligheid. Wanneer je namelijk in het lab werkt of in een andere onderzoeksomgeving, dan komen hier vaak bepaalde gevaren bij kijken. Zelfs wanneer deze gevaren minimaal zijn, is het toch de moeite waard om er bij stil te staan. Met een goede laboratoriumjas kopen, kies je er dan voor om het zekere voor het onzekere te nemen. Je draagt deze kleding preventief om geen onnodige problemen te moeten verduren.
Welke maat labjas heb ik nodig?
Op het moment dat je weet dat je een labjas nodig hebt, is het alleen nog een kwestie van het uitkiezen van de juiste maat. Dit is dan ook een belangrijk punt. Een handige tip hierbij is om liever een iets te grote dan een iets te kleine labjas te kopen. Over het algemeen valt dit type jas vrij ruim. Dat is ook de bedoeling. Dit maakt het bijvoorbeeld makkelijk om de jas aan en uit te trekken. Bijvoorbeed in geval van nood. Bovendien zit het ook veel lekkerder over je eigen kleding heen dan wanneer de boel superstrak aanvoelt.

Waar labjas kopen?

Een labjas kopen, doe je het liefst bij een betrouwbare aanbieder. Vandaar ook dat wij veel tijd en moeite steken in het optimaliseren van ons aanbod. Wij zorgen ervoor dat onze labjassen uitgebreid gestest zijn op alle belangrijke fronten. Hierdoor weet je dat het bijvoorbeeld om betrouwbaar materiaal gaat, dat bovendien ook lang meegaat. Een investering in één of meerdere labjassen is daarmee een investering voor de lange termijn. Precies zoals het hoort!