Doktersjassen

= optie voor gravering
Filters

Doktersjassen

Op zoek naar een veilige, professionele uitstraling in een medische setting? Dan kent deze doktersjas precies de eigenschappen waar je naar op zoek bent.
De typisch witte doktersjas is het symbool van een goede hygiëne. In combinatie met een hoge kwaliteit materiaal levert dit een professionele look op. Bovendien is het daarbij ook belangrijk dat de jas comfortabel aanvoelt. Zeker wanneer je hier dagelijks urenlang in rond moet lopen.

Wat is een doktersjas?

De doktersjas is in principe niets minder dan de werkjas van een dokter of een arts. Medisch personeel heeft simpelweg altijd beschermende kleding nodig. Bijvoorbeeld omdat er veelvuldig contact is met allerlei ziekteverwekkende bacteriën en virussen. Om dan te voorkomen dat een dokter zelf besmet raakt, anderen besmet of op een andere manier gevaarlijke situaties creërt, biedt een kwalitatieve doktersjas de uitkomst. In de moderne tijd doet een doktersjas bovendien ook dienst als statussymbool. Voor patiënten is het met één blik al duidelijk dat het om een dokter gaat wanneer iemand met dit type jas de kamer binnen komt lopen.

De voordelen van goede doktersjassen
Op het moment dat je een doktersjas nodig hebt, is het wel belangrijk om op de hoogte te zijn van de belangrijkste eigenschappen. Want hoe onderscheid je een gewone doktersjas nu van een echt kwaliteitsmodel? Om je hiermee een handje op weg te helpen, nemen we bij deze even de belangrijkste eigenschappen van deze producten met je door. Zo weet je niet alleen waar je op moet letten, maar zorg je er ook voor dat je weet dat je waar voor je geld krijgt.
Deze doktersjas kent de volgende voordelen:
• Professioneel materiaal: Onderzoek heeft uitgewezen dat een witte doktersjas een medisch persoon een professionele, geloofwaardige en overtuigende uitstraling geeft. Daarbij komt het dan extra goed van pas wanneer deze is gemaakt van polyester (65%) en katoen (35%). Hierdoor gaat de jas lang mee EN is het draagcomfort maximaal.

• Meerdere modellen: Dankzij het ontwerp van meerdere modellen is deze dokterjas voor werkelijk iedereen geschikt. Kies bijvoorbeeld voor de herenjas of de damesjas. Ook is de jas verkrijgbaar in een kort en een lang model. Zo kies je altijd het model dat optimaal aansluit op jouw specifieke wensen. Met 1 borst- en 2 steekzakken bovendien uitgerust met voldoende opbergruimte.

• Geschikt voor industrieel wassen: De doktersjassen zijn volledig geschikt voor industrieel wassen. Bij een maximale wastemperatuur van 60°C krijg je deze jassen daarmee op een uiterst praktische wijze weer schoon.

• Inclusief innovatieve drukknopen: Met de introductie van de innovatieve, in Duitsland ontworpen drukknopen, verzeker je jezelf van de allerbeste kwaliteit. Ook bij ruwer, intensief gebruik gaan deze drukknopen namelijk langdurig mee, zonder daarbij de jassen te beschadigen of defect te raken.
Deze doktersjassen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Het betreft de volgende opties:
• XXS
• XS
• S
• M
• L
• XL
• XXL
• XXXL
LET OP: Deze jassen vallen groot.
Wil je dus graag investeren in één of meerdere professionele doktersjassen? Kies dan voor deze witte werkjas voor volwassenen, die voldoet aan alle relevante standaarden. Bestel nu en ontvang binnen een mum van tijd al je pakket!

FAQ: Doktersjassen
Over doktersjassen krijgen we regelmatig te maken met bepaalde vragen. Bij deze beantwoorden we direct enkele van de meest gestelde:
Waarom dragen dokters doktersjassen?

De belangrijkste reden waarom dokters doktersjassen dragen, is om de veiligheid te waarborgen. Tegelijkertijd staat dit echter ook voor de reinheid van het ziekenhuis. De kleur wit wordt immers eigenlijk altijd wel geassocieerd met hygiëne. Het straalt op een bepaalde manier uit dat het gehele ziekenhuis schoner is. Zeker kwalitatief hoogstaande doktersjassen dragen hier optimaal aan bij.
Wat draag je onder een doktersjas?
Uiteraard draag je niet alleen een doktersjas, zonder hier iets onder te dragen. In principe is het idee om onder je doktersjas gewoon je normale kleding te dragen. De doktersjas is immers een kledingstuk dat je alleen op locatie hoeft te dragen. Op het moment dat je het ziekenhuis of een andere medische of scheikundige ruimte uitstapt, heb je de doktersjas niet meer nodig. Je vervolgt het ‘gewone’ leven dan weer met je eigen kleding. Kies er daarom voor om onder je doktersjas iets normaals en comfortabels te dragen. Zo ben je altijd weer goed voorbereid om je doktersjas op een later moment uit te doen.
Wat past er in een doktersjas?

Over het algemeen komen doktersjassen met vrij diepe zakken. Dit is natuurlijk een groot voordeel voor dokters en ander medisch personeel. Zeker als dokter heb je vaak een hoop verschillende medische instrumenten nodig. Het is dan wel zo handig wanneer je in je zakken het een en ander kwijt kunt. De doktersjas heeft in ieder geval alle ruimte om meerdere spullen tegelijk in kwijt te kunnen. En dankzij de relatief diepe zakken vallen deze er vervolgens ook niet zomaar weer uit. Zo is er sprake van maximaal comfort, veiligheid en een praktisch doeleinde.

©Copyright, de teksten behoren tot eigendom van StethoscoopSpecialist